rss

BMW CLR X 650 de la Lumma Design

  1. 24/11/2008
  2. Tags: BMW , BMW, BMW CLR X 650, Lumma design, Tuning, X6
    Vezi toate fotografiile (6)


    Lumma Design a prins gustul SUV-urilor de lux, astfel ca dupa ce zilele trecute ne-a prezentat un Porsche Cayenne GTS realizat in stil propriu , acum ne-au surprins cu o reinterpretare personala a unui BMW X6, autovehicul ce va fi expus la Salonul Auto de la Essen.

    Rezultatul este Lumma Design CLR X 650, un X6 cu 5 centimetri mai lat, cu bumper fata nou cu LED-uri incorporate, carcase redesenate pentru oglinzile retrovizoare, praguri noi, bumper spate care include patru "guri" de esapament si un difuzor de aer. Kit-ul mai include jante din aliaj Lumma Racing 3 de 23 inch "incaltate" cu pneuri Michelin 315/25-23. In ciuda rotilor monstruoase, intregul pachet vine ca turnat pentru X6 datorita noilor suspensii proiectate de Lumma, care coboara garda la sol cu 35 mm.

    Inginerii tunerului german au reprogramat ECU V8-ului de 4.4 litri cu turbocompresor si au montat un sistem de evacuare sport  pentru performante mai bune. De asemenea, Lumma Design CLR X 650 dispune de tehnologia GPM, care ofera un raspuns mai prompt din partea motorului la calcarea pedalei de acceleratie.

    La interior, scaunele au fost "imbracate" in piele Alcantara, in timp ce logo-ul Lumma Design "impodobeste" pana si pedalierul din aluminiu.


    Vizualizari: 1394