rss

BMW a publicat primele imagini ale noului X2. Compania bavareza s-a asigurat insa ca nimeni nu vede masina

  1. 10/08/2017
  2. Tags: bmw x2, noul bmw x2
    Vezi toate fotografiile (11)

    BMW a publicat in cursul acestei dupa-amiezi primele imagini oficiale ale noului X2. Inainte insa de a fi fotografiat, crossover-ul bavarez a imbracat o costumatie speciala, care ascunde liniile si formele caroseriei.

    In urma cu mai putin de un an, la editia din octombrie 2016 a Salonului Auto International de la Paris, BMW prezenta in fata lumii intregi primul X2 din istoria companiei.

    Etichetat pe-atunci drept un simplu concept car, modelul in cauza este tot mai aproape de productia de serie, oficialii companiei bavareze publicand in urma cu cateva momente primele imagini ale versiunii de strada.

    Vorbim, ce este drept, de fotografii care aduc in prim-plan un exemplar camuflat la nivel de exterior, astfel ca munca designerilor BMW la noul X2 ramane inca un mister.

    Un mister este, de altfel, si departamentul interior, aceiasi oficiali ai companiei bavareze alegand sa tina in continuare sub lacat inclusiv modul in care arata cabina mult anticipatului sau automobil de oras.

    Si, pentru ca meniul sa fie complet, nu exista prea multe informatii nici macar la nivel de parte tehnica, exceptand cateva voci care sustin ca noul BMW X2 va adopta platforma cu tractiune fata a modelului X1.

    Astfel, in cazul in care aceste zvonuri se vor adeveri, crossover-ul companiei bavareze va oferi o gama de motorizari cu cel mult patru cilindri in linie, cuplata la cutii manuale sau automate.

    Dupa cum precizam si anterior, un sistem de tractiune fata va completa echiparea standard a noului BMW X2, insa este de asteptat ca anumite variante sa dispuna - in mod optional, de tehnologia xDrive.

    Toate informatiile oficiale cu privire la viitorul crossover al companiei bavareze le vom aflam cel mai probabil in apropierea Salonului Auto de la Frankfurt, programat sa se desfasoare intre 14 si 24 septembrie.

    Vizualizari: 1696