rss

Bicicleta pentru copii de la Ferrari

  1. 17/09/2008
  2. Tags: CX-10, Ferrari
    Vezi toate fotografiile (1)


    Ferrari a intrat in randul producatorilor auto interesati mai mult de soarta Terrei decat de propriul profit. Sau, hai sa spunem de amandoua in egala masura.

    Nu, inginerii "Calutului Cabrat" nu au transformat vreun V8 insetat in cine stie ce motor alimentat cu diverse produse ecologice, dar au realizat un autovehicul cu doua roti care are mari sanse sa devina cea mai "verde" creatie pe care lumea o va vedea iesind vreodata pe poarta fabricii constructorului italian.

    "Bolidul" din imagine este recomandat copiiilor cu varste de 3-4 ani, are roti de 12 inch, "sasiu" confectionat din aluminiu si... rotite ajutatoare! Si, in caz ca rosul nu inseamna nimic pentru tovarasii de joaca, bicicleta Ferrari CX-10 este livrata standard cu un steag de pe care ne priveste mandru "Calutul Cabrat".

    Iar daca va place dar nu va vine marimea, nu disperati: producatorii italieni de supercar-uri au luat in calcul si aceasta posibilitate, astfel ca au construit o gama mai larga de biciclete ce poarta indicativul CX, destinate oamenilor de orice varsta. Preturile incep de la aproximativ 500 de dolari si continua... continua... continua pana la 4.500$, in functie de marime, performante, model...
    Vizualizari: 3739