rss

Bertone are un Alfa Romeo pentru Geneva

  1. 15/02/2008
  2. Tags: Bertone bat
    Vezi toate fotografiile (1)
    O vreme s-a spus ca dificultatile financiare prin care trece celebrul carosier italian il vor impiedica sa participe la editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva, dar iata ca Bertone infirma aceste zvonuri. Italienii anunta ca vor avea un stand la cel de-al doilea mare eveniment expozitional auto al anului, unde vor prezenta un concept “decorat” cu logo-ul Alfa Romeo.

    Interesant este insa faptul ca, desi a declarat “vom fi la salon”, vicepresedintele Marie-Jeanne Bertone a fost imediat constrazis de presedintele Lilli Bertone (mama lui Marie Jeanne), ce a tinut sa mentioneze ca firma pe care o conduce va lipsi de la Geneva din cauza unei restructurari la nivel industrial.

    Oricare ar fi adevarul si cine va castiga micul conflict familial, este sigur faptul ca masina se numeste B.A.T. 11 (de la Berlinetta Aerodinamica Tecnica) si este bazata pe incantatorul Alfa Romeo 8C Competizione.

    Nu va asteptati insa ca cineva sa va invite inauntru: ea este doar un exercitiu de design exterior si deci nu are habitaclu. Sau li s-au terminat fondurile...
    Vizualizari: 775