rss

Berger isi pune sperantele in FIA

  1. 05/01/2007
  2. Tags: Scuderia toro rosso
    Vezi toate fotografiile (2)
    Boss-ul Scuderiei Toro Rosso, austriacul Gerhard Berger, este increzator in faptul ca FIA va declara regulamentare masinile pe care echipa sa vrea sa le foloseasca in 2007. Toro Rosso si-a propus sa utilizeze o versiune a sasiului RB3, proiectat de celebrul designer Adrian Newey pentru echipa Red Bull.

    Bolidul STR2 va fi construit de o companie independenta, Red Bull Technologies, si nu de catre gruparea Red Bull Racing, iar acesta este motivul pentru care, in viziunea lui Berger, echipa sa va fi proprietara drepturilor intelectuale ale sasiului.

    “Noul sasiu STR2 va fi gata de teste la inceputul lunii februarie”, a explicat Gerhard Berger. Totodata, austriacul a precizat ca echipa sa nu se grabeste sa-i confirme pe cei doi piloti care vor concura pentru Scuderia Toro Rosso in 2007, limitandu-se sa spuna ca pilotii din 2006 (Tonino Liuzzi si Scott Speed) sunt in pole-position pentru ocuparea posturilor si ca respinge ipoteza conform careia ar putea coopta un pilot platitor. In ultima perioada, s-a speculat insistent pe marginea faptului ca portughezul Tiago Monteiro ar putea primi un post de titlular la Toro Rosso pe baza banilor proveniti de la sponsorii sai personali (circa 6 milioane de euro).
    Vizualizari: 834