rss

Bentley si Lamborghini vin in Romania

  1. 01/12/2006
  2. Tags: Benley, Lamborghini, Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)

    Porsche Romania, importatorul marcilor Skoda, Volkswagen, Seat, Audi si Porsche isi va adauga la anul in portofoliu si marcile premium Bentley si Lamborghini.

    Informatia a fost facuta publica de reprezentantii companiei cu prilejul evenimentului de lansare a noii generatii Porsche 911 Targa 4. Reprezentantii Porsche Romania au declarat la inceputul anului ca marcile Bentley si Lamborghini vor avea showroom-uri proprii in tara in momentul cand grupul Volkswagen va fi sigur ca romanii vor cumpara anual 40 de masini ale acestor branduri. Grupul roman a primit insa deja unda verde dupa ce oficiali ai lui Bentley si Lamborghini au vizitat Romania si s-au convins de potentialul pietei romanesti.

    Importatorul va construi un magazin de prezentare pentru marcile Bentley si Lamborghini in apropierea sediului sau central din cartierul bucurestean Pipera. Constructia va incepe in urmatoarele luni, iar inaugurarea ar trebui sa aiba loc la finalul lui 2007, sau cel mai tarziu la inceputul lui 2008.

    Compania Bentley, marca a grupului Volkswagen, produce in prezent modelele Azure, Continental si Arnage. Producatorul englez a vandut anul trecut peste 8.000 de masini. Lamborghini face parte din grupul Audi AG si are sediul in localitatea Sant Agata Bolognese de langa Bologna. Compania produce exclusiv modele din segmentul supercar.

    Vizualizari: 922
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »