rss

Bentley Mulsanne primeste o noua editie speciala. Design Series va debuta la Frankfurt

  1. 08/09/2017
  2. Tags: Bentley, bentley mulsanne, bentley mulsanne design series, editie speciala mulsanne, Mulsanne
    Vezi toate fotografiile (4)

    Cu putine zile ramase pana la debutul Salonului Auto de la Frankfurt, Bentley a publicat primele informatii si imagini oficiale cu noul Mulsanne Design Series. Pentru a-l crea, specialistii Mulliner au studiat ultimele tendinte in design-ul interior si in moda.

    A rezultat o masina finisata la exterior in nuanta King Fisher Blue, cu jante Speed de 21 de inch si cu mai multe elemente vopsite in negru, inclusiv grila uriasa a radiatorului, prizele de aer de pe laterale si desigur, logo-ul Bentley.

    Interiorul va atrage fara indoiala toate privirile la Frankfurt, multumita combinatiei de culori negru-albastru, dar si detaliilor mozaicate din fibra de carbon, care pot fi comandate in trei nuante specifice diviziei de lux a britanicilor: King Fisher, Metallic Silver, Metallic Bronze. Materialele folosite, cat si finisajele, sunt si de aceasta data la cele mai inalte standare de calitate.

    Noul Bentley Mulsanne Design Series va debuta in mai putin de 6 zile alaturi de noua generatie Continental GT, prezentata in urma cu doar cateva zile, si de inca doua modele dezvoltate de aceeasi divizie Mulliner. Este vorba de un Flying Spur V8 S si de un Bentayga W12. 

    Vizualizari: 1470
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »