rss

Bentley Continental Flying Spur ASI va debarca la SEMA

  1. 11/09/2008
  2. Tags: Asi, Bentley, Continetal Flying Spur, Tetsu GTR
    Vezi toate fotografiile (5)

    Tunerul japonez ASI (acronimul pentru Accuracy.Spirit.Imagination) si-a dedicat intreaga activitate modificarii modelelor Bentley, atat la nivel stilistic cat si la nivel tehnic.

    Printre creatiile cu care se mandresc cel mai mult se afla si kit-ul propus pentru limuzina Continental Flying Spur, pe care il vor prezenta publicului din partea cealalta a lumii cu ocazia marelui eveniment dedicat industriei custom, SEMA.

    Niponii se afla in aceste momente in tratative avansate cu californienii de la Platinum Motorsport in vederea comercializarii produselor ASI in SUA, asa ca prezenta unui asemenea monstru mecanic la show-ul din Los Angeles este mai mult decat bine venita.

    Nu mai putin de un an de zile au muncit asiaticii la modelul britanic pentru a rezulta ceea ce aveti acum in fata ochilor, o masina care ar putea fi mandria garajului oricarui jucator din NBA.

    Pretul de start al modificarilor este si el competitiv: restilizarea barelor de protectie, includerea eleronului in constructia capacului portbagajului, montarea unor panouri din fibra de carbon in locul celor din metal si blocurile optice cu tehnologie LED intra intr-un pachet ce porneste de la 28.000 de $.

    Bentley Continental Flying Spur nu va fi insa singura vedeta ce va ocupa permietrul standului ASI: japonezii s-au ocupat si de fratele sau cu doua usi, “Conti” GT, pe care l-au transformat intr-un tanc “subsonic” cu 800 CP sub capota.

    In plus, motorul W12 biturbo intens modificat trebuie sa suporte ceva mai putin greutate ca inainte, capota de fabrica fiind inlocuita de una din fibra de carbon ce cantareste doar 7 kg.

    Doar 29 de asemenea bolizi vor fi creati, la preturi ce vor fi comunicate la fata locului. Daca nu cumva va permiteti o casa in Beverly Hills, luati-va gandul de pe-acum...

    Vizualizari: 847