rss

Bentley a vandut toate modelele Brooklands

  1. 12/04/2007
  2. Tags: Bentley, Brooklands
    Vezi toate fotografiile (1)
    Daca esti un tip care tocmai vrea sa scape de 330.000 de $ in stil mare, ai putea sa iei in calcul achizitia unui Bentley Brooklands.

    Totusi, va trebui de asemenea sa fi si un tip rabdator: toate cele 140 de masini planificate a fi produse anul acesta s-au vandut deja, iar lista de asteptare are acum o lungime de doi ani.

    Masina insa merita: doar 550 de unitati vor fi produse pe o perioada de trei ani, aceasta cifra, mica comparativ multimea de milionari ai lumii, datorandu-se in mare parte sutelor de optiuni pe care le au la dispozitie clientii uriasului coupe.

    Asta inseamna din start ca, foarte probabil, fiecare masina urmeaza a fi unica, ceea ce face pretul cerut pe ea aproape modic. Apoi, mai este si procesul de productie, fiecare model Brooklands fiind in fapt un cabriolet Azure caruia constructorii britanici ii ataseaza, prin sudura realizata manual, acoperisul de tabla.

    Iar daca nici acest lucru nu va convinge, nu uitati ca sub capota masinii zace cel mai puternic V8 produs vreodata de compania din Crewe, capabil de 530 CP si 1.050 Nm.
    Vizualizari: 1038