rss

Bentley a deschis primul showroom din Romania

  1. 01/09/2008
  2. Tags: Bentley, Porsche Romania
    Vezi toate fotografiile (1)

    Producatorul englez de lux Bentley a intrat oficial de astazi pe piata din Romania, Porsche Romania inaugurand primul showroom in Bucuresti unde vor fi comercializate modelele brandului britanic.

    Colaborarea dintre Bentley Motors si Porsche Romania, importatorul marcilor Audi, Volkswagen, Porsche, Seat si Skoda, a inceput in luna septembrie 2007 atunci cand a fost autorizat primul service al companiei engleze din Romania.

    Intrarea celor de la Bentley pe piata romaneasca este o consecinta logica a cresterii pietei auto din Romania pentru marcile de lux.

    Noul dealer Bentley din Bucuresti opereaza in cadrul sediului Porsche Romania Nord, in timp ce lucrarile de constructie continua la un showroom Bentley de sine statator, care se preconizeaza ca va fi functional in primul trimestru al anului 2009.

    Evenimentul marcheaza o ultima etapa in extinderea Bentley. De cand a devenit parte a grupului Volkswagen, in 1998, Bentley Motors a inregistrat o crestere a vanzarilor de la aproximativ 1.000 de masini la aproape 10.000 anul trecut.

    In prezent, Bentley Motors comercializeaza modelele Arnage, Azure, Brooklands, Continental Flying Spur, Continental GT si Continental GTC.

     

    Vizualizari: 2764