rss

Beetle, concurent pentru MINI

  1. 21/02/2007
  2. Tags: MINI, Volkswagen Beetle
    Vezi toate fotografiile (1)
    Conform unor informatii din presa germana, noul Beetle (ce urmeaza sa apara in 2010) va fi repozitionat, urmand sa-si masoare muschii cu best-seller-ul MINI.

    Ideea de baza este ca Beetle sa devina mult mai sportiv, tineresc si practic, poate chiar o marca de sine statatoare. Pe langa variantele coupe si cabrio, este pe “teava” si un combi, paleta de modele fiind astfel completa.

    Prezentat in 1998, New Beetle (foto) a fost un succes rasunator la inceput, mai ales in Statele Unite, unde se vindea relativ ieftin si trezea nostalgia multora (Broscuta originala a facut cariera, la vremea ei, peste Ocean).

    Dupa o vreme, cand factorul “inedit” si-a mai pierdut din noutate, locurile spate inutilizabile, portbagajul simbolic sau spatiul inexistent la nivelul capului pe bancheta au aparut ca probleme foarte reale ce au mentinut vanzarile la un nivel mai degraba moderat, decat exploziv.

    Drept reactie, oficialii marcii au declarat ca masina nici nu va avea urmas si se va produce atata vreme cat va aduce profit. Acum, se pare ca s-au razgandit.

    Lucrul la acest proiect este inca in stadiile incipiente si se prea poate ca, la nivel conceptual, produsul finit sa fie totusi diferit de ceea ce v-am prezentat noi aici.
    Vizualizari: 1074