rss

BDT Cars, dealer oficial Mazda, s-a lansat oficial

  1. 08/11/2007
  2. Tags: BDT Cars, Mazda
    Vezi toate fotografiile (1)
    Compania BDT Cars, dealer autorizat Mazda, si-a celebrat astazi lansarea oficiala. Cu acest prilej a fost inaugurat, in Splaiul Unirii nr. 223, cel mai modern showroom la standarde Mazda din tara.

    BDT Cars SRL este unul dintre cei mai importanti dealeri ai marcii nipone din Romania. Compania a fost infiintata in mai 2007, prin desprinderea departamentului de vanzari autovehicule Mazdadin firma Business Development Team SRL (BDT), unul dintre cei mai dinamici dealeri Ford din tara.

    In acest moment, BDT Cars detine o cota de piata de 20,4 % din totalul vanzarilor Mazda pe piata noastra. Echipa cuprinde cinci consultanti de vanzari care asigura serviciile de promovare, consultanta si consiliere in vederea achizitionarii autovehiculelor Mazda, precum si 20 specialisti ce asigura executia la standarde Mazda a serviciilor post vanzare.

    Complexul Mazda BDT Cars (showroom, birouri, service Mazda) din Splaiul Independenþei nr. 223, Sector 3, este situat la parterul unui office building nou si include zona de subsol, unde se desfasoara activitatile de service. Lucrarile de amenajare au durat sase luni, iar valoarea investitiei se ridica la 1,5 milioane de euro.

    Showroom-ul are o suprafata utila de 400 metri patrati, care permite expunerea a sase autoturisme, cinci birouri, sala de intalniri si dependinte. Clientii beneficiaza de testarea modelelor comercializate, 7 demo cars stand la dispozitia celor interesati.

    Service-ul beneficiaza de 9 posturi de lucru, 5 elevatoare, 4 posturi la sol, din care 2 pentru electrica, 1 pentru diagnoza, 1 pentru echipare cu accesorii originale Mazda, precum si o magazie de piese originale.

    Complexul Mazda BDT Cars ofera, in plus, serviciul de Buy-Back, management al flotelor, un departament de Rent-a-Car, oferind conditii de inchiriere si subinchiriere deosebit de avantajoase. BDT Cars ofera si servicii colaterale pentru consultanta de achizitie in sistem Leasing oferind solutii variate de finantare.
    Vizualizari: 2018