rss

Baby-Ferrari este Grand Tourer

  1. 10/05/2008
  2. Tags: Ferrari grand tourer
    Vezi toate fotografiile (3)

    Gata cu incertitudinea, cu zvonurile, cu imaginile spion si supozitiile. Ferrari au facut public numele viitorului model din gama, la care pana acum ne refeream ca "viitorul Dino". Ei bine, italienii au rostit numele Grand Tourer.

    "Macaronarii" au lansat si un site dedicat special viitorului supercar (www.ferrarigtcountdown.com), unde, deocamdata, desi ne-am asteptat sa gasim ceva mai multe detalii, am vazut doar o numaratoare inversa care arata timpul ramas pana la aparitia noii creatii.

    Insa pana atunci, italienii ne lasa sa ne bucuram de sunetele scoase de ceea ce pare sa fie un motor V8, care se banuieste ca va echipa Grand Tourer-ul.

    Ferrari Grand Tourer urmeaza sa fie prezentat in premiera la Salonul Auto de la Paris din septembrie, pana atunci neavand ce face decat sa stam cu ochii pe internet in asteptarea primelor teasere cu acesta.

    Vor fi produse aproximativ 4.000 de unitati pe an, iar specialistii se asteapta la un pret de pornire de 110.000 de euro, Grand Tourer devenind cel mai ieftin model al "Calutlui Cabrat". Asadar, e timpul sa faceti economii...

    Sursa: www.worldcarfans.com

    Vizualizari: 870