rss

Avanpremiera: viitorul Audi R4

  1. 06/02/2008
  2. Tags: Audi, R4
    Vezi toate fotografiile (1)
    Multi au spus ca a vorbi despre un rival Audi pentru Porsche Cayman este pura fantezie, insa imediat ce revista Quattro Quarterly a publicat lista cu viitoarele  modele Audi care vor aparea pana in 2012 ei si-au schimbat parerea.

    Printre cele 26 de noi modele Audi se numara si mult asteptatul supercar Audi R4, care va aparea in iunie 2011.

    Noul model sport va fi construit pe o platforma unica si va fi realizat atat in versiunea de caroserie coupe, cat si roadster.

    Asemenea lui Audi R8, viitorul R4 va afisa un look agresiv si va putea gazdui doar doua persoane. Spre deosebire de fratele lui mai mare, R4 Va fi disponibil in mai multe versiuni de motorizare, care va include standard o varianta mai puternica a  motorului actual 2.0 TFSI, in timp ce varful de gama va fi un propulsor turbo de 300 CP.

    Asa cum reise din aceasta interpretare pe calculator, Audi R4 va imprumuta linii de design de la conceptul A1 Metroproject, cum ar fi prizele de aer pozitionate in fata rotilor spate, precum si elemente de la Audi R8.

    Sasiul va fi construit din otel, insa inginerii germani doresc ca greutatea proprie a masinii sa fie in jur de 1.250 kg.

    Desi modelele Porsche Boxster si Cayman par a fi cei mai temuti rivali, oficialii Audi insista ca R4 este conceputa pentru a concura divizia M a lui BMW si AMG a celor de la Mercedes.
    Vizualizari: 846