rss

Avanpremiera SEMA 2008: Super Challenger si Super Cuda de 900 CP!

  1. 14/10/2008
  2. Tags: Challenger srt8, Dodge, Mr. Norm, Sema, Super Challenger, Super Cuda
    Vezi toate fotografiile (5)

    La SEMA 2008, eveniment care va avea loc intre 4 si 7 noiembrie la Convention Center din Las Vegas, reunumitul tuner Mr. Norm de la va prezenta doua modele foarte puternice care au fost realizate pe baza noului Dodge Challenger.

    Cei doi bolizi, botezati Super Challenger si Super Cuda, au la baza modelul SRT8 si sunt echipate cu cate un motor HEMI V8 de 6,2 litri supraalimentat, cu intercooler, a carui putere maxima ajunge la 900 CP!

    Clientii pot opta insa si pentru versiuni mai "cuminti", care au "doar" 600 CP. Toate variantele au suferit modificari la nivelul suspensiilor si al sistemului de franare.

    Diferenta la nivelul aspectului exterior intre cele doua Challenger-uri preparate consta in interpretarea moderna a grilei frontale si a panoului posterior ale clasicului model Super Cuda din anii 70.

    Ambele modele modificate au primit cate un kit estetic care include noi spoilere fata/spate, o capota cu o imensa priza de aer, noi jante redesenate si stickere si, in cazul lui Super Challenger, guri de aerisire laterale.

    La interior, Mr. Norm ofera o gama variata de accesorii, cum ar fi schimbator de viteze Hurst, covorase speciale mate si tapiterie din piele.

    Galerie foto aici

    Vizualizari: 966