rss

Avanpremiera: Renault Koleos in Romania

  1. 06/08/2008
  2. Tags: Aventura koleos
    Vezi toate fotografiile (1)
     

    Noul model Renault Koleos, care va fi lansat pe piata din Romania in luna septembrie, se va prezenta in avampremiera clientilor si pasionatilor marcii din toata tara.

    Primul crossover 4x4 din istoria constructorului francez va poposi in mai multe localitati din tara in cadrul caravanei care va lua startul pe 8 august, la Bucuresti.

    Orasele Sibiu, Timisoara, Brasov, Mamaia, Neptun si Constanta vor gazdui, pe rand, "Aventura Koleos". Noul model va putea fi admirat si studiat in locatii interesante, unde specialistii Renault le vor oferi celor interesati toate informatiile legate de Koleos.

    "Aventura Koleos" va demara vineri, 8 august, la Baneasa Shopping City din Capitala si se va incheia pe 31 august, la Constanta.

    Renault le-a pregatit o surpriza participantilor la “Aventura Koleos”. Concursul cu tragere la sorti ce se va desfasura in perioada actiunii va desemna 16 castigatori care vor petrece un weekend la Paris, unde vor vizita Salonul Auto gazduit de capitala Frantei la inceputul lunii octombrie. Inscrierile se pot face si pe site-ul www.aventurakoleos4x4.ro.

    Vizualizari: 1297