rss

Avanpremiera Paris: Citroen Hypson Concept

  1. 04/09/2008
  2. Tags: Citroen, Hypnos Concept
    Vezi toate fotografiile (3)

    Cu o luna inainte de Salonul Auto de la Paris, Citroen a dezvaluit conceptul Hypnos, un crossover care imbina tehnologii inovatoare pentru a oferi performante remarcabile atat in ceea ce priveste senzatiile la volan, cat si protectia mediului.

    Noul concept-car, care prefigureaza viitorul crossover de serie de la Citroen, imbina armonios dinamismul unui coupe, eleganta unei berline si spatiul caracteristic pentru un SUV.

    Hypnos impresioneaza designul relativ clasic, fluid si expresiv, atractia exercitata de acest concept fiind sustinuta de tusa cromatica inedita a habitaclului si de tehnologiile incorporate. Inedita este dispunerea celor patru scaune, in zig-zag.

    Dotat cu tehnologie hibrida, conceptul Citroen Hypnos ilustreaza modul in care constructorul francez a integrat aspectele legate de protectia mediului in realizarea vehiculelor si subliniaza inca o data faptul ca Citroen asociaza preocuparea fata de natura cu senzatiile si eficienta automobilului.

    Hypnos beneficiaza de prestatii dinamice remarcabile gratie motorului de 200 CP, care este creditat cu niveluri ale consumului de carburant si emisiilor extrem de scazute de CO2: 4,5 l/100 km si, respectiv, 120 g/km.

    Mai multe detalii despre acest concept vor fi dezvaluite la Paris, cu ocazia prezentarii.

    Vizualizari: 1121