rss

Avanpremiera: BMW X1

  1. 02/07/2008
  2. Tags: Xdrive
    Vezi toate fotografiile (1)
    In afara de gama "Seria V", constructorul bavarez lucreaza in prezent la un nou SUV compact care a fost spionat recent pe circuitul de la Nurbugring in timpul unpor teste si care ar urma sa fie pozitionat in gama sub actualul X3.

    Noua masina, care foarte probabil se va numi X1, va fi bazata pe Seria 1, insa va avea o garda la sol mai mare, precum si sistemul de tractiune integrala xDrive preluat direct de la fratele mai mare X3.

    Noul BMW X1 va dispune de mai multe motorizari, incepand cu propulsorul cu 4 cilindri de 1,8 litri si 145 CP si terminand cu dieselul varf de gama de 3,0 litri. Acestea vor fi legate fie la cutii de viteza manuala cu 6 trepte, fie automata  tot cu 6 rapoarte.

    In ceea ce priveste designul exterior, este de asteptat ca X1 sa preia anumite elemente de la conceptul CS cum ar fi grila frontala marita, spoilerul fata cu aspect mai agresiv, precum si farurile.

    Majoritatea componentelor masinii vor fi aceleasi care vor fi folosite pe noul Mini SUV pentru a reduce din costurile de dezvoltare al produsului, desi noul model BMW va fi mult mai mare decat cel de la Mini.

    Oficialii BMW au anuntat ca X1 va fi produs la uzina din Leipzig incepand cu cel tarziu jumatatea anului viitor si se preconizeaza o capacitate de productie de 100.000 de unitati anual.

    Noul BMW X1 va fi mai scump decat Seria 1 si va avea un pret de pornire de aproximativ 19.000 de euro.
    Vizualizari: 936
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »