rss

Automobili Lamborghini este putin afectata de criza

  1. 23/12/2008
  2. Tags: Lamborghini
    Vezi toate fotografiile (1)

    Automobili Lamborghini S.p.A. declara 2008 un nou an record, ale carui rezultate oficiale de vanzari vor fi comunicate cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, din ianuarie 2009, unde Lamborgini si-a anuntat prezenta.

    Chiar daca Automobili Lamborghini este un constructor de automobile de lux cu serii mici de unitati nu poate spune ca nu este afectat deloc de criza financiara globala.
    Cu toate acestea Lamborghini este una dintre cele mai interesante firme din Sant’Agata Bolognese cu o istorie de 45 de ani.

    Cu produse noi in fiecare an si continuand politica de dezvoltare a retelei de dealeri Automobili Lamborghini a produs performanta vorbind in termeni de profit si volume mari de vanzari in ultimii patru ani, impreuna cu o dublare a profitului marginal. Dezvoltarea companiei marcheaza unul dintre cele mai respectate programe de revenire economica din industria de automobile si in special a industriei articolelor de lux.

    Compania isi va continua strategia anuntand cate un produs nou in fiecare an. Ultimile exemple sunt noul Lamborghini Gallardo LP 560-4 Coupe ale carui livrari au inceput in vara lui 2008, si Gallardo LP 560-4 Spyder prezentat luna trecuta si care se va lansa in primavara lui 2009. Lamborghini continua obiectivele declarate care urmaresc ca Lamborghini sa devina cel mai profitabil constructor de supersportive, cel mai atractiv angajator si cel mai atractiv brand de pe piata la segmentul respectiv.         


     

     

     

    Vizualizari: 706
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »