rss

Autobroker lanseaza Low-Cost Mobility

  1. 25/05/2011
  2. Tags: auto, autobroker, flota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Autobroker lanseaza serviciul Low-Cost Mobility de eficientizare si optimizare a costurilor legate de administrarea flotei auto cu pana la 30%. Low-Cost Mobility are ca rezultat optimizarea costurilor legate de parcul auto si implicit o reducere a costurilor directe legate de gestionarea flotei si este realizat fara investitii suplimentare de capital.

    Serviciul cuprinde doua etape, etapa de analiza si identificare a solutiilor si cea de punere in aplicare a actiunilor optime de eficientizare. Analiza parcului auto este gratuita iar implementarea solutiilor se realizeaza din resursele generate de reducerea costurilor.

    Pentru reducerea costurilor de gestionare a parcurilor auto, serviciul  Low-Cost Mobility propune solutii de achizitie la preturi preferentiale, inchirieri pe termen scurt, folosirea sistemelor de finantare, precum si externalizarea serviciilor de administrare a parcului auto. Low-Cost Mobility presupune in acelasi timp o analiza permanenta a costurilor directe si indirecte prin implementarea unor politici de gestionare a resurselor necesare unui management sanatos al parcului auto si o monitorizare a costurilor de intretinere printr-o retea de service cu acoperire nationala.

    Prin programul Low-Cost Mobility clientii beneficiaza, de asemenea, de verificarea  si validarea facturilor si costurilor de intretinere, modificarilor din contractele de asigurari, leasing si prestari servicii, consumului de combustibil, precum si a facturilor si costurilor finale pentru fiecare vehicul in parte.

    Serviciul Low-Cost Mbility conduce la o economie in ceea ce priveste costul direct legat de inlocuirea flotei in termeni optimi, costul carosarilor sau izotermarilor, optimizarea valorilor reziduale sau apelarea la solutiile de buy-back si trade-in, analiza contractelor de servicii, costurile si conditiile de asigurare existente si analiza reparatiilor facute in mod direct de firma.

    Vizualizari: 1972