rss

Auto.ro powered by Vodafone lanseaza “Cerere Service”

 1. 24/06/2014
  Vezi toate fotografiile (4)

  Soferii aflati in Bucuresti au acum posibilitatea sa solicite o oferta de service auto direct de pe telefonul mobil si sa o accepte pe cea mai avantajoasa, prin intermediul aplicatiei Auto.ro.

  Auto.ro powered by Vodafone lansează functia “Cerere Service”, care permite accesul la cele mai bune oferte de service auto din Bucuresti, fara alte taxe sau comisioane suplimentare, direct din aplicatia de mobil Auto.ro.

  Soferii care au probleme cu masina sau doresc o revizie auto pot solicita oferte de service prin intermediul telefonul mobil, facand economie de timp si de bani. Service-urile existente in platforma Cerere Service ofera o varietate de servicii auto: revizie, ITP, reparatie auto, vulcanizare etc.

  Procesul de solicitare a unei oferte de service direct din aplicatia de mobil Auto.ro este simplu si rapid: soferii trimit o Cerere Service si primesc pe telefonul mobil oferte de la mai multe service-uri auto, dintre care o aleg pe cea mai avantajoasa. Ulterior completeaza datele autovehiculului, datele de contact si se programeaza instant.

  Astfel, soferii pot compara in timp real ofertele mai multor service-uri si o pot alege pe cea mai avantajoasa, in functie de pret si proximitate. Pentru utilizatorii care au completat profilul Masina Mea, se vor precompleta automat datele existente ale masinii si ale soferului in formularul de trimitere Cerere Service. In curand, modulul se va extinde in marile orase din tara.

  Aplicatia se instaleaza gratuit si este extrem de utila pentru soferii care doresc sa achizitioneze Rovinieta, RCA sau sa plateasca Parcarea, prin card bancar sau SMS.

  Auto.ro este aplicatia auto numarul 1 din România, cu peste 350.000 de instalari din Google Play si App Store, alaturi de cele 2.600 de recenzii. Detine mai multe premii castigate in cadrul competitiilor de profil: locul 1 la Webstock 2013 la categoria Mobile Applications, locul 1 Best use of location services” in cadrul Mobilio Awards 2013 si locul 2 in cadrul Mobile Awards 2013.

  Auto.ro este una dintre cele mai populare aplicatii din portofoliul de aplicatii mobile sustinute de Vodafone Romania. Cele peste 35 de aplicatii powered by Vodafone au ajuns deja la peste 3.500.000 de descarcari, pe smartphone-urile si tabletele cu sistem de operare Android, iOS și Windows Phone. Vodafone Romania detine cel mai extins si variat portofoliu de aplicatii din Romania.

  Despre aplicatia Auto.ro: Aplicatia Auto.ro powered by Vodafone ofera servicii utile oricarui sofer utilizator de smartphone, functional cu sistem de operare iOS sau Android:

  -  Plati auto: Rovinieta, RCA, Parcare

  -  Masina mea: se primesc alerte atunci cand expira Rovinieta, RCA, ITP, Casco etc.

  -  Oferte de la Service-uri la cerere

  -  Locatii auto: benzinarii, service-uri, spalatorii, vulcanizari, ITP, ATM-uri etc.

   Anunturi de masini noi si second hand: peste 20.000.


  Auto.ro app pentru Android: https://bit.ly/up-gplay

  Auto.ro app pentru iOS: https://bit.ly/up-iPhone


  Vizualizari: 2141
  Peugeot 308

  Peugeot 308

  Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

  Toate anunturile »