rss

Auto.ro lanseaza plata RCA direct de pe telefon

 1. 18/02/2014
 2. Tags: aplicatie auto.ro, Plata RCA
  Vezi toate fotografiile (8)

  Soferii au acum posibilitatea sa cumpere polita RCA direct de pe telefonul mobil si sa o primeasca prin curier la adresa postala mentionata, prin intermediul aplicatiei Auto.ro powered by Vodafone.

  Auto.ro lanseaza sectiunea “Cumpara RCA” in cadrul aplicatiei de mobil, facilitate care permite accesul la cele mai bune oferte pentru RCA si cumpararea asigurarii direct de pe telefon, prin intermediul cardului bancar, fara alte taxe sau comisioane suplimentare.

  Soferii pot achita contravaloarea asigurarii RCA prin intermediul telefonul mobil, facand economie de timp si evitand situatiile unor eventuale amenzi. Aplicatia se instaleaza gratuit si este extrem de utila in situatia in care soferilor le expira polita de asigurare sau se apropie de aceasta data. Sistemul de plati RCA este dezvoltat in parteneriat cu Safety Broker.

  Procesul de achizitie a asigurarii RCA direct din aplicatia de mobil Auto.ro este simplu si rapid:
  soferii completeaza datele autovehiculului si datele de contact ale proprietarului, aleg oferta cea mai avantajoasa si selecteaza tipul politei de asigurare RCA cu perioada de valabilitate dorita (6 sau 12 luni). Se completeaza datele de facturare, adresa de livrare si se finalizeaza plata securizata prin card bancar. Utilizatorii primesc asigurarea RCA prin e-mail in maxim 24 de ore de la lansarea comenzii si exemplarul fizic prin curier, gratuit, in 48 de ore de la confirmarea primita pe e-mail.  

  Soferii pot compara in timp real ofertele mai multor furnizori de asigurari RCA si comanda pe cea mai avantajoasa. Procesul va fi si mai simplu pentru utilizatorii care au completat profilul Masina mea deoarece in formularul de achizitie RCA se vor precompleta automat datele existente.

  Cu ajutorul aplicatiei Auto.ro, soferii pot sa cumpere si Rovinieta, prin card bancar sau SMS.

  Auto.ro este aplicatia auto numarul 1 din Romania, cu peste 300.000 de instalari din Google Play si App Store, alaturi de cele 2.100 de recenzii. Detine mai multe premii castigate in cadrul competitiilor de profil: locul 1 la Webstock 2013 la categoria Mobile Applications, locul 1 “Best use of location services” in cadrul Mobilio Awards 2013 si locul 2 in cadrul Mobile Awards 2013.

  Despre aplicatia Auto.ro

  Aplicatia Auto.ro powered by Vodafone ofera servicii utile oricarui utilizator de smartphone, functional cu sistem de operare iOS sau Android.

  Aplicatia Auto.ro ofera urmatoarele facilitati:

  • Locatii servicii auto: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, parcari, statii ITP, asistenta rutiera si tractari, taxi, pensiuni, ATM-uri, piese auto, calculator timbru de mediu;
  • Masina mea: se primesc notificari atunci cand expira rovinieta, RCA, ITP,Casco, rata lunara sau alta alerta dorita; include sectiunea de Plati;
  • Plati: plata RCA si plata Rovinietei direct din aplicatie;
  • Anunturi vanzare-cumparare masini noi si second hand: utilizatorii au posibilitatea sa caute si sa adauge masini direct din telefon, sa salveze anunturile favorite si sa creeze alerte.
  S-a pozitionat drept solutia ideala ce vine in sprijinul soferilor romani, oferind posibilitatea de a realiza plati direct de pe telefon, de a administra serviciile auto aferente propriei masini, de a le localiza pe harta prin indicarea directiei si sensului de mers. Aplicatia este usor de utilizat, calculeaza rapid ruta si distanta catre cel mai apropiat furnizor de servicii auto. In plus, se pot edita, evalua si adauga recenzii.

  Auto.ro app pentru Android
   
  Auto.ro app pentru iOS

  Vizualizari: 7559