rss

Aur a facut spectacol la Sibiu

  1. 01/12/2006
  2. Tags: Titi Aur
    Vezi toate fotografiile (2)
    Titi Aur, campionul din 2006 in CRR, a aratat ca se simte excelent pe macadamul de la Sibiu, pilotul echipei OMV PETROM castigand, pentru a doua oara consecutiv, show-ul de pe pista de autocross. “Anul acesta a fost un an in care am condus strategic in Campionatul de Raliuri si aici la OMV Rally Show am avut ocazia sa ma descarc. Am mers la limita si asta s-a vazut in timpii stabiliti in fiecare tur. Sunt foarte bucuros ca am reusit sa castig pentru ca aceasta victorie a venit in compania unor adversari redutabili”, a spus Titi Aur.

    Mie greu sa descriu senzatiile traite. A fost o experienta fantastica pe care as vrea sa o repet in fiecare zi. Am incercat sa- i dictez lui Claudiu traseul, dar nu am reusit pentru ca totul se intampla foarte repede. A fost pur si simplu senzational”, a spus Catalin Zmarandescu, dupa „plimbarea” cu Claudiu David. Printre cei care au mai urcat in dreapta s-a numarat si Sebastian Bodu. Seful ANAF a fost „copilotul” lui Manfred Stohl chiar in semifinala in care cutia de viteze a austriacului a cedat. „A fost o experienta unica si sa stiti ca nu din cauza mea s-a stricat cutia de viteze”, a glumit el dupa ce s-a dat jos din masina. Cristina Rus a avut nevoie de mai mult de 10 minute pentru a se urca in dreapta masinii pilotate de Alexandru Pitigoi.

    Dupa o mansa parcursa alaturi de pilotul echipei Colina Motors, blonda a fost atat de incantata incat a mai parcurs un tur alaturi de Manfred Stohl. „A fost incredibil. Mi-a fost putin teama, dar pana la urma nu mi-a parut rau ca am urcat in dreapta. Eu sigur nu as putea merge atat de tare”, a spus Cristina Rus.
    Vizualizari: 800