rss

Audi TT-RS: primele imagini

  1. 23/02/2009
  2. Tags: Audi, Geneva, Porsche carrera, Tt-rs
    Vezi toate fotografiile (8)

    Pana acum, Audi a intretinut interesul pentru cea mai rapida versiune a lui TT, RS, doar cu ajutorul unui teaser si al catorva informatii de natura tehnica, insa iata ca nici acest "secret" nu a tinut pana la sfarsit.

    Cu nici doua saptamani inainte de debutul salonului de la Geneva, suntem in masura sa va oferim primele imagini ale coupe-ului/roadster-ului ce aproape ca atenteaza la un cerc de clienti pe care se mai bat masini de nivelul lui Porsche Carrera.

    Sub capota lui TT-RS Coupe si Roadster se afla un motor de doar 2,5 litri cilindree, insa un sistem de supraalimentare "bine-crescut" il ajuta sa trimita catre toate cele patru roti 340 CP si un cuplu maxim respectabil: 449 Nm.

    Ca efect direct al acestui rezultat, sportiva lui Audi rezolva cei 100 km/h in mai putin de 5 secunde, fapt care ii permite - cel putin la acest capitol - sa priveasca de pe picior de egalitate pozitia in lantul trofic al lui Porsche Carrera.

    Fata de modelul din Zuffenhausen, pe de alta parte, va fi sensibil mai ieftin si, daca ne intrebati pe noi, mai spectaculos: un TT-RS va fi usor regonoscibil datorita prizelor de aer mai mari, desenate mai agresiv in comparatie cu cele ale versiunii obisnuite, diffuser-ului aerodinamic posterior, eleronului fix, blocurilor optice cu tehnologie LED si jantelor din aliaj supradimensionate.

    Livrarile masinii vor debuta in luna iulie a acestui an.

    Vizualizari: 1995
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »