rss

Audi TT Roadster de la Abt

  1. 30/06/2007
  2. Tags: Audi tt roadster
    Vezi toate fotografiile (2)
    Lumea tunerilor este cel putin la fel de disputata precum cea a constructorilor auto, mai ales cand vine vorba de o marca precum Audi.

    La putin timp dupa ce Nothelle a facut publice primele informatii privitoare la programul pregatit pentru TT, cei de la Abt au replicat prin acest TT Roadster.

    Model foarte iubit de catre compania lui Christian Abt, TT coupe primise deja upgrade-ul in urma caruia s-a transformat in TT-Sport si TT-R, dar acum a venit vremea versiunii roadster.

    Cu un bodykit dupa care sa mori – cel putin din aceste fotografii, pachetul optic cu noile bumper-e, praguri, cele patru guri de evacuare si finul eleron pozitionat inn prelungirea portbagajului arata foarte bine – si o culoare de prezentare bine aleasa, decapotabilei din Ingolstadt nu ii mai lipsea decat o propulsie pe masura look-ului.

    Fara sa ezite, inginerii de la Abt au transplantat tehnologia folosita in cazul coupe-ului, astfel incat au rezultat doua modalitati de crestere a puterii, in functie de motor: pentru modelul cu propulsorul de doi litri turbo, puterea poate ajunge la 300 CP, in timp ce pentru masina echipata cu V6-le de 3,2 litri, herghelia ajunge la 355 CP.

    Nu vei ajunge in topul celor mai rapide roadstere din lume, dar vei atinge 100 km/h in doar 5 secunde – suficient pentru ca audienta sa inteleaga ceva din “pata” alba care le-a inundat urechile.
    Vizualizari: 928