rss

Audi TT-R: primele informatii

  1. 31/08/2007
  2. Tags: Audi, TT-R
    Vezi toate fotografiile (1)
    Audi pregateste doua versiuni de inalta performanta pentru TT Coupe si TT Roadster si, desi pana la lansarea lor nu mai este mult timp, inca nu se stie exact ce motoare vor asigura propulsia noilor vedete.

    Deocamdata exista doua tabere, una care mizeaza pe o versiune twin-turbo a agregatuluii V6 de 3,2 litri si alta care este convinsa ca TT-R va avea sub capota un cinci cilindri turbo de 2,3 litri.

    Cea de-a doua varianta ar avea in aceste momente castig de cauza datorita faptului ca sursa care a sugerat-o provine chiar din interiorul companiei din Inglostadt. Motorul VR5 turbo de 2,3 litri cilindree ar urma sa produca circa 308 CP, urmand sa beneficieze de toate tehnologiile-vedeta: injectie directa de combustibil si turbina cu inertie mica. In plus, motorul este destinat si altor modele Audi, inclusiv noului A4.

    Fotografiile-spion mai dezvaluie insa ca viitorul TT-R va avea inclusiv un sistem de franare extrem de performant, dotat cu discuri perforate si ventilate uriase si etrieri supradimesionati, precum si un eleron retractabil, acoperit cu un decor din fibra de carbon.

    Masina va fi prezentata la anul la salonul auto de la Geneva, si va uimi probabil asistenta cu aerul extrem de agresiv imprimat de bosajele ultralate, bumperele sport si garda la sol redusa.
    Vizualizari: 804