rss

Audi TT de la PPI

  1. 27/05/2008
  2. Tags: Ppi, Tt
    Vezi toate fotografiile (4)

    Tunerul german PPI nu se afla la prima isprava in ceea cel priveste Audi TT, pachetul de individualizare oferit pentru prima generatie fiind si acum privit drept unul dintre cele mai reusite dintre toate.

    Ca urmare, recidiva trebuia sa fie cel putin la fel de spectaculoasa, iar nemtii nu si-au dezamagit fanii: noul PS TT stie sa faca mai mult decat sa arate bine in parcarea unui club de noapte.

    Procesul de transformare a lui TT incepe, normal, cu modificarea designului exterior, care devine mai aerodinamic odata cu adaugarea unui set de spoilere special profilate, a unor praguri laterale evazate, a unui diffuser posterior din fibra de carbon si a unui eleron ce prelungeste linia hayonului.

    Nu iti trebuie insa privire de soim pentru a constata ca nici trenul de rulare nu mai este ca inainte, fie doar analizand minunatele jante de 19 inch, imbracate cu pneuri Michelin Pilot Sport2. Ele mascheaza practic operatiunea de coborare a suspensiilor cu 30 mm si echiparea acestora cu un set de arcuri sensibil mai rigide, proiectate chiar de catre specialistii PPI.

    Am lasat la urma “desertul”, recte motorul de doi litri turbo FSI care ajunge, in urma unei reprogramari a chip-ului de management, la 245 CP si 366 Nm (disponibili intre 1.800 si 5.000 rpm).

    Natural, 100 km/h sunt atinsi mai repede ca inainte – 6,3 secunde in loc de 6,6 –, in timp ce viteza maxima este limitata electronic la valoarea respectabila de 250 km/h.

    De subinteles ca senzatiile tari sunt atinse intr-un habitaclu asa cum numai un tuner de calibrul lui PPI poate crea. Remarcam in rol principal volanul sport desenat chiar de tunerul din Swabia, ce completeaza fericit un decor innecat in piele fina si fibra de carbon.

    Vizualizari: 1009
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »