rss

Audi RS6 Avant de la IMSA

  1. 26/08/2008
  2. Tags: Audi, Imsa, RS6
    Vezi toate fotografiile (1)
     

    Va era dor de un Audi RS6 supus interventiilor unui tuner destul de ticnit incat sa considere 580 CP total insuficienti?

    Daca da, atunci ar trebui sa va intereseze aceasta stire, prin intermediul careia va anuntam ca si IMSA s-a ocupat de mecanica celui mai puternic combi din lume.

    Rezultatul final nu este atat de spectaculos pe cat cel al lui MTM, Abt sau B&B, insa in nici un caz nu ai cum sa ignori prezenta unui model familial cu 650 CP si 780 Nm sub capota.

    In cazul in care nu te afli la volanul vreunui supercar de vreo 300.000 de euro nu are nici un sens sa demonstrezi blondei de pe scaunul din dreapta care o are mai mare, fiindca nu te vei alege decat cu senzatia ca ai intrat intr-o apa rece ca gheata: IMSA RS6 face suta in 4,2 secunde si atomizeaza pragul celor 200 km/h in numai 13,8 secunde, cu putin timp inainte sa ajunga la viteza maxima de 300 km/h (limitata electronic).

    Nici pe un drum virajat nu bagam mana in foc ca ai avea castig de cauza, fiindca cel din Audi se va baza pe un tren de rulare cu suspensii si mai rigide decat cele de serie, o garda la sol cu 25 mm mai mica si un sistem de franare cu discuri de 355 mm in fata si 350 mm in spate.

    Asta ca sa nu mai vorbim ca el poate lua la bord patru blonde si tot ce se poate gasi intr-un sexshop...
     

    Vizualizari: 1047