rss

Audi RS5 vine la NAIAS 2009

  1. 16/09/2008
  2. Tags: Audi, NAIAS, RS5
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cel mai nou membru al familiei de supersportive Audi, RS5, isi va face debutul oficial cu ocazia Salonului Auto de la Detroit de la anul, ce va avea loc, ca de obicei, in luna ianuarie.

    Construit pe noua platforma tehnica modulara, ce a facut minuni cu distributia maselor in comparatie cu vechiul model, si animat de un V8 de 4,2 litri chiar mai puternic decat al lui RS4, RS5 se anunta inca de pe acum drept cosmarul pe care M3 nu l-a avut niciodata.

    Se vorbeste deja de cel putin 450 CP sositi pe filiera motorului revizuit al lui RS4, ce vor fi directionati catre cele patru colturi ale caroseriei de o cutie de viteze S-tronic cu sapte trepte si dublu-ambreiaj.

    Audi a reusit de ceva vreme sa puna la punct noua transmisie, ce suporta la inceput doar 350 Nm, astfel incat noua limita maxima de cuplu – 550 Nm – nu ar trebui sa ridice probleme de functionare.

    Ramaneti pe frecventele auto.ro pentru mai multe informatii, pe care le vom oferi imediat ce ele vor incepe sa “transpire” din sediul de la Ingolstadt.

    Vizualizari: 1016