rss

Audi R8 V10, pregatit sa stabileasca recordul pe Nurburgring

  1. 28/07/2008
  2. Tags: R8 v10
    Vezi toate fotografiile (1)
    Audi R8 a impresionat pe toata lumea inca de la primele fotografii, oameni de rand si presa auto deopotriva, si continua sa impresioneze si astazi, la ceva timp de la lansarea sa pe piata. Insa imaginati-va R8-ul cu motor V10!

    Conform unor surse interioare producatorului din Ingolstadt, Audi R8 dotat cu propulsorul V10 FSI este gata sa spulbere recordul de viteza detinut de o masina de serie pe Nurburgring. Si ambitia germanilor nici nu pare imposibila, avand in vedere ca "monstrul" de sub capota dispune de 535 CP. Sursele citate de editia suedeza a publicatiei Auto Motor & Sport au declarat ca modelul ce va fi prezentat in premiera in octombrie, la Salonul Auto de la Paris, este capabil sa scoata un timp sub cele 7,26 minute obtinute de Corvette ZR1 pe renumitul circuit german.

    Diferentele dintre cele doua versiuni Audi R8 nu se limiteaza doar la puterea motorului. Nu... Pentru R8 V10 sasiul a fost modificat astfel incat sa faca fata cu brio noilor solicitari. Bineinteles ca franele au fost si ele optimizate, sunt acum mai mari si, foarte probabil, vor fi dotate cu discuri din carbon si ceramica.

    Din punct de vedere vizual, diferentele se pot observa la nivelul gurilor de aer, mai mari pentru modelul "dopat". Ramane sa asteptam lansarea oficiala pentru a afla toate detaliile, inclusiv numele noului Audi R8 V10, printre denumirile luate in calcul de germani numarandu-se RS, R8-S sau R10.
    Vizualizari: 868