rss

Audi R8 Spider: informatii noi

  1. 07/08/2007
  2. Tags: Audi, R8 Spider
    Vezi toate fotografiile (1)
    Inca de luna trecuta stim ca varianta decapitata a supercar-ului R8 va fi un model targa si nu un cabriolet in toata puterea cuvantului, fiind preferata solutia indepartarii provizorii a piesei de metal de deasupra capetelor pasagerilor in locul celei de adoptare a unui acoperis din material textil.

    Acum, mai multe vesti cu privire la modificarile aduse masinii au impanzit Internet-ul, aduse voua, ca de obicei, de auto.ro.

    Ca aproape orisice roadster cu un apetit teribil pentru viteza, R8 Spider va adopta in spatele celor doua scaune o pereche de “cocoase” ce vor adaposti prizele de aer necesare racirii motorului, in timp ce busonul de umplere a rezevorului va fi relocat din pricina eliminarii stalpilor posteriori.

    Evident, sasiul masinii va trece prin cateva schimbari menite sa ii intareasca structura de rezistenta, ceea ce inseamna ca bolidul va mai pune cateva kilograme in plus si deci este posibil sa nu mai poata atinge viteza maxima de 301 km/h.

    Totusi, chiar daca motorul de 4,2 litri si 420 CP nu va putea mai mult, eventualii clienti nu ar trebui sa se grabeasca sa se reorienteze: ceva mai tarziu, Audi va lasa o versiune RS al acestui model, zvonit a fi numit RS-R8.
    Vizualizari: 1022
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »