rss

Audi Q3: noi informatii

  1. 24/07/2007
  2. Tags: Audi, Q3
    Vezi toate fotografiile (1)
    Precum bine se stie, urmatorul SUV Audi care asteapta o unda verde din partea managementului celor din Inglostadt este mezinul Q3, cel care ar trebui sa isi faca debutul pe piata la inceputul lui 2009.

    Pana atunci insa, auto.ro va aduce ultimele vesti despre un tot-teren care va exploata o nisa la care doar BMW s-a mai gandit.

    Viitorul adversar al lui X1 va fi asadar construit pe mecanica lui Audi A3, dar va avea un design puternic inspirat de conceptul Audi Cross Coupe, prezentat in aprilie la salonul auto de la Shanghai.

    Oferita initial in versiune cu cinci usi, masina va propune ceva mai tarziu si o caroserie cu trei usi, ambele variante urmand a impune imaginea unui all-rounder cu un puternic iz de lifestyle si nu un off-roader in toata puterea cuvantului.

    Aceasta cale aleasa pentru promovare va fi sustinuta inclusiv de partea tehnica, Q3 urmand a oferi doar optional tractiunea integrala si fiind lipsit de suspensii ajustabile, diferentiale blocabile sau reductor.

    Ca si motorizari, ele vor proveni in mare parte de pe hatch-ul compact A3, fiind pregatite, printre altele, motorul turbo pe benzina de doi litri TFSI cu 200 CP, un V6 de 3,6 litri cu 285 CP si binecunoscutul turbodiesel V6 de trei litri, capabil de 233 CP.
    Vizualizari: 900