rss

Audi – masina premium oficiala la Beijing 2008

  1. 23/04/2007
  2. Tags: Audi, Beijing 2008
    Vezi toate fotografiile (1)
    Peste doar un an de zile, intreaga atentie a planetei va fi indreptata asupra Jocurilor Olimpice de la Beijing, ceea ce insemna ca orice secunda in care camerele de luat vederi vor surprinde logo-ul sau numele unei companii va fi aur curat pentru departamentele de marketing.

    Constructorul din Ingolstadt nu se multumeste insa cu atat si anunta o colaborare cu organizatorii acestui eveniment.

    Anuntul a fost facut scurt si la obiect cu ocazia salonului auto de la Shanghai, acolo unde Audi a prezentat o limuzina A8 cu ampatament lung botezata „Passion of Movement” si parte a flotei „Masina Premium Oficiala” destinata celei de-a 29-a editii a jocurilor olimpice de vara.

    Peste 1.000 de soferi vor conduce masinile din aceasta flota, ce include modelele A6L, A8L si Q7, transportoare pentru competitori, oficiali si VIP-uri.

    Dar asta nu e tot, caci proiectul Passion of Movement va include tot soiul de concerte si evenimente culturale diverse ce vor avea loc inaintea evenimentului organizat in capitala Chinei, iar dealerii Audi din 87 de orase vor avea fiecare cate un „colt olimpic”, in care vor desfasura activitati de marketing si vanzari.

    Cineva va numara din greu la anul...
    C
    Vizualizari: 942