rss

Audi integreaza Apple Music la bordul a numeroase modele Audi

  1. 04/06/2022
    Vezi toate fotografiile (1)

    Integrarea Apple Music le ofera clientilor posibilitatea sa isi acceseze contul personal Apple Music direct din sistemul de infotainment Audi, fara sa fie nevoie de Bluetooth sau USB. Dupa ce s-au autentificat in automobil cu contul lor activ de abonat Apple Music, clientii pot accesa intregul catalog Apple Music de 90 de milioane de piese, precum si zecii de mii de playlist-uri, inclusiv sute de noi mood playlist-uri si activity playlist-uri, mixaje personalizate si posturi de diferite genuri muzicale. Toate fara publicitate.
    "Integrarea Apple Music in sistemul nostru de infotainment din automobil marcheaza urmatorul pas in colaborarea Audi cu Apple," explica Christiane Zorn, Directorul pentru Marketing de Produs Audi. "Pentru clientii nostri aceasta inseamna ca le oferim acces direct la experientele lor muzicale personalizate. Acesta este nivelul la care consideram noi ca trebuie sa se ridice experientele digitale in-car premium. Audi dezvolta sistematic digitalizarea automobilului, marca fiind convinda ca interiorul automobilului evolueaza tot mai mult in directia celui de-al treilea spatiu de viata."
    Actualizarile over-the-air sunt disponibile si pentru automobilele aflate deja in circulatie
    Apple Music va fi integrat pentru aproape toate automobilele Audi din Europa, America de Nord si Japonia, incepand cu anul de fabricatie de serie 2022. Integrarea va fi aplicata si automobilelor aflate deja in circulatie, actualizarea fiind efectuata in sistem over-the-air, fara complicatii pentru utilizatori.
    Pentru a activa Apple Music, clientii trebuie doar sa deschida aplicatia din sistemul lor de infotainment si sa urmeze instructiunile afisate pe ecran pentru a se autentifica cu ID-ul Apple pe care il folosesc pentru Apple Music.
    Pentru a finaliza setarile initiale, ei trebuie doar sa introduca codul de verificare ce le este trimis pe telefon. Pentru proprietarii automobilelor Audi din Europa, consumul de internet ocazionat astfel va fi facturat convenabil in baza pachetului de date Cubic-Telekom. Primii trei gigabyte sunt gratuiti.
    Bineinteles ca automobilele Audi vor suporta si in continuare Apple CarPlay. Clientii isi pot astfel conecta wireless (sau prin USB) telefonul iPhone si pot folosi serviciile de navigatie, pot vorbi la telefon, trimite si primi mesaje sau asculta muzica, prin intermediul ecranului tactil sau al asistentului de comanda vocala Siri.
    Cu Apple Music, Audi devine o sala de concerte pe patru roti
    Datorita integrarii Apple Music, automobilul devine un hub de streaming si totodata o sala de concerte pe patru roti, gratie arhitecturii sonore sofisticate a automobilului. Pasagerii vor avea senzatia ca se afla in mijlocul salii, deoarece Audi creeaza experiente sonore personalizate pentru fiecare model al sau, semnalul acustic fiind procesat digital, pentru un sunet optim echilibrat. De exemplu, semnalele difuzoarelor pot fi controlate fiecare separat cu decalaje individuale in timp, astfel incat sa ajunga simultan la ascultator.  Designul sonor merge cu un pas si mai departe, creand experiente acustice fara egal.  Pentru aceasta, dezvoltatorii specializati de la Audi ajusteaza frecventele in asa fel incat sa creeze sunetul Audi tipic si totusi subiectiv. Audi lucreaza de multi ani cu Bang & Olufsen in acest sens, rezultatele constand in sisteme exceptionale de sunet, precum Sistemul B&O Premium Sound System cu sunet 3D pentru Audi e-tron GT. Sunetul impresionant este asigurat la acest sistem de 16 difuzoare, inclusiv difuzoare 3D si incinte centrespeaker si subwoofer.

    Vizualizari: 718
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »