rss

Audi face un nou RS6 Avant Plus

  1. 16/05/2008
  2. Tags: Rs6 plus
    Vezi toate fotografiile (1)
    Razboiul cailor putere s-a incheiat sau, cel putin, se va incheia cat de curand, dar se pare ca cineva a uitat sa ii spuna asta si lui Audi, care este gata sa lanseze o versiune si mai puternica a si asa vulcanicului RS6.

    Ca si in cazul predecesorului sau, aceasta se va numi Plus; deosebirea (clara) este data insa de numarul de cai impachetati sub capota: daca primul RS6 Plus dispunea de 480 CP, urmasul sau va trimite catre cele patru roti cel putin 610 CP.

    Ca si in cazul modelului “normal”, de furnizarea hergheliei se va ingriji un propulsor V10 biturbo, ce va avea insa o setare electronica diferita. Probabil, masina va avea si aspectul un pic altfel decat al unui RS6 – a se citi “mai fioros” – insa pentru a vedea exact in ce sens va trebui sa mai asteptam cel putin pana la finalul lui 2010.

    La fel ca in cazul precedentului model, Audi asteapta pana aproape de finalul ciclului de viata al masinii pentru a scoate tot ce e mai bun din ea, ceea ce inseamna, totodata, ca va trebui sa va grabiti pentru a pune mana pe un RS6 Plus. La urma urmei, aminti-va ca prima generatie a fost fabricata in numai 999 de exemplare...
    Vizualizari: 819
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »