rss

Audi colaboreaza cu Netflix si este marca auto oficiala a filmului “The Gray Man”

  1. 31/07/2022
    Vezi toate fotografiile (1)

    Audi si Netflix au colaborat la realizarea mult asteptatului film "The Gray Man", ce dezvalui fanilor din intreaga lume universul incitant al lui Sierra Six (Ryan Gosling). In calitate de marca auto oficiala a filmului, Audi a pus la dispozitie modelele electrice Audi RS e-tron GT si Audi Q4 Sportback e-tron, precum si un Audi RS 7 Sportback si un Audi R8 Coupe.
    Lansarea din 15 iulie a filmului "The Gray Man" a fost rezervata doar anumitor cinematografe din lume. Incepand de azi, 22 iulie, filmul va putea fi urmarit pe Netflix. "The Gray Man" este un thriller international modern, cu numeroase vedete in distributie: Ryan Gosling (Sierra Six), Chris Evans (Lloyd Hansen), Ana de Armas (Dani Miranda), Jessica Henwick (Suzanne Brewer), Rege-Jean Page (Denny Carmichael), Wagner Moura (Laszlo), Julia Butters (Claire), Dhanush (Avik San), cu Billy Bob Thornton (Donald Fitzroy) si Alfre Woodard (Margaret Cahill) si altii.
    Patru automobile Audi in lumina reflectoarelor
    Sierra Six (Ryan Gosling) conduce in film un Audi RS e-tron GT electric, iar agenta Dani Miranda (Ana de Armas) un Audi Q4 Sportback e-tron, de asemenea 100% electric. Audi RS 7 Sportback apare intr-o urmarire cu agentul Dani Miranda la volan, iar un Audi R8 Coupe poate fi admirat intr-o scena ce il are pe Avik San (Dhanush) ca protagonist.
    "Acest film va atrage si fascina publicul din intreaga lume," spune Henrik Wenders, Directorul marcii AUDI in cadrul AUDI AG. El detaliaza amploarea reala a rolului jucat de AUDI in cadrul productiei, acesta extinzandu-se mult peste simpla furnizare a automobilelor. "Aceasta colaborare ne-a oferit ocazia sa simtim nemijlocit actiunea si viteza. Asemeni fratilor Russo, si noi, la Audi, folosim tehnologia pentru a crea experiente inedite, nemaivazute," explica el. "Audi a colaborat cu regizorii Joe si Anthony Russo la selectarea automobilelor. A fost realmente fascinant sa fim partenerul acestei productii si sa colaboram indeaproape cu Netflix."
    Anthony Russo a declarat: "In indeplinirea rolului nostru de narator suntem permanent in cautarea si explorarea noilor tehnologii, pentru a gasi noi instrumente cu care sa cream ceva ce nimeni altul nu a mai creat vreodata inaintea noastra. Aceasta provocare ne fascineaza. As aplica aceasta abordare in toate privintele si in particular pentru automobile, avand in vedere evolutia pe care automobilele o parcurg in prezent.
    Chiar daca ador masinile din trecut si pe cele din prezent, sunt, fara doar si poate, extrem de interesat de viitorul universului auto. Este o noua frontiera fascinanta, ce ne va oferi experiente absolut noi, nu doar in calitate de soferi sau consumatori, ci si in calitate de persoane ce coexista cu automobilul."
    Dupa lansarea de azi, vineri, 22 iulie 2022, Audi va relata povestea din spatele modelului Audi Q4 Sportback e-tron, publicand un scurt film din care publicul va afla cum a facut cunostinta agenta Dani Miranda (Ana De Armas) cu automobilul ei electric.
    Aceasta colaborare dintre Audi si Netflix va fi sarbatorita in aproape 30 de tari din jurul globului, cu ocazia premierei. Astfel, Audi isi va prezenta flota de automobile 100% electrice, precum si proiectele digitale si din social media ce le vor oferi fanilor posibilitatea de a se cufunda si mai adanc in universul filmului "The Gray Man".
    Pentru a afla detalii despre modul in care fratii Russo au colaborat cu Audi pentru a realiza "The Gray Man" si pentru a vedea un video exclusiv cu imagini din timpul realizarii filmului cu masinile in actiune, vizitati progress.audi: The Gray Man - Fratii Russo si The Gray Man - noi perspective.
    Despre Netflix
    Netflix este cel mai mare furnizor mondial de servicii de streaming, cu 222 de milioane de abonamente platite in peste 190 de tari. Abonatii pot urmari seriale TV, documentare, filme si jocuri pentru dispozitive mobile, dintr-o gama ampla de genuri si limbi. Abonatii pot urmari oricat de multe filme doresc, la orice ora si din orice loc, avand nevoie doar de un ecran conectat la internet. Abonatii pot urmari, intrerupe si continua filmele dupa cum doresc, fara publicitate sau alte obligatii.

    Vizualizari: 1325
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »