rss

Audi A7: schite oficiale

  1. 28/07/2007
  2. Tags: A7, Audi, Schite oficiale
    Vezi toate fotografiile (1)
    Cei de la CAR Magazine au devenit adevarti experti in obtinerea unor “schite oficiale” ce descriu, in linii mari, viitoarele modele Audi, ultimul “spionat” in acest mod fiind chiar coupe-ul cu patru usi A7.

    Ei bine, nu va asteptati ca cel mai teribil adversar pentru CLS sa arate chiar atat de spectaculos, insa nu veti gresi daca veti presupune ca va semana destul de bine cu viitorul Audi A6, cu exceptia plafonului care va fi, evident, mult mai plonjat spre spate.

    Asteptati-va de asemenea la linii de design mult mai violent trasate si la o alura mai joasa a profilului, unghi de vedere ce va fi probabil dominat de prezenta unor jante uriase.

    In ceea ce priveste partea tehnica, nici o surpriza majora: construit pe platforma viitorului Audi A6 (este vorba de o noua versiune a celebrei baze tehnice modulare ce a facut deja furori pe A5), A7 va fi propulsat in versiunea sa de baza de un V6 pe benzina de trei litri, urmat in ierarhie de binecunoscutul V8 de 4,2 litri, cu injectie directa.

    Imediat dupa aceea va fi oferit si V10-le de pe Gallrdo si S6, insa nu aceasta va fi cea mai puternica alegere care va putea fi facuta, top-model urmand a fi RS7 ce va primi putere de la o versiune supraalimentata a aceluiasi motor.

    Fanii diesel nu vor fi nici ei neglijati, cei din Europa putand lua in considerare echiparea coupe-ului cu motorul V8 4.2 TDi, actualmente disponibil pe A8 si Q7.

    Preturile versiunilor lui A7 nu au fost inca communicate, insa CAR anticipeaza ca nu veti putea lua acasa o asemenea masina fara sa va usurati contul din banca de cel putin 45.000 de euro.
    Vizualizari: 2881