rss

Audi A7 Cabrio: primele detalii

  1. 18/03/2007
  2. Tags: A7, Audi, Cabrio
    Vezi toate fotografiile (1)
    Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Audi are in plan o ofensiva de modele fara precedent in vederea instalarii pe prima pozitie printre producatorii premium mondiali. Acelasi lucru se poate spune si despre acea parte a strategiei prin care se urmareste contracararea succesului lui Mercedes CLS cu un coupe cu patru usi numit A7.

    Ceea ce insa poate ca nu stiti este faptul ca acest model, programat pentru 2009, va avea si o versiune cabrio.

    Auto.ro va dezvaluie asadar primele detalii despre noua decapotabila Audi, o masina care va aparea imediat dupa coupe si care se pare ca nu va cadea in „pacatul” hard-top-ului retractabil, urmand a oferi un acoperis clasic din material textil.

    Acesta nu numai ca nu va influenta negativ eleganta masinii, dar va avea si calitati practice, fiind binecunoscut faptul ca nu influnteaza foarte tare spatiul din portbagaj.

    In ceea ce priveste designul, asteptati-va la acele linii ordonate si in acelasi timp extrem de atragatoare care au facut din cabrioletele Audi unele dintre cele mai aratoase din lume, dar si la elemente inedite, precum prezenta a patru usi (cele din spate cu clante mascate) si faruri LED.

    Ca si fratele acoperit, A7 cabrio va fi mai mare decat un A6 si va fi construit pe o platforma care defineste deja tehnica lui A5 si care va deservi si viitorul A8, astfel incat ne putem astepta la un spatiu interior mai mult decat generos pentru pana la cinci pasageri, dublat de o atmosfera de lux si de nelipsita calitate Audi.

    Apropo de motorizari, A7 Cabrio va propune atat agregate pe benzina cat si pe motorina, din gama nelipsind un entry-level de 3,2 litri V6 sau vedeta versiunii S7, dotata cu V10-le FSI de pe actualul S6.

    In plus, ele vro pune in miscare un tren de rulare cu tractiune integrala quatrro si suspensii magnetice, astfel incat viitorul lui A7/A7 Cabrio sa fie protejat de iminentele atacuri ale lui BMW si Jaguar in aceasta directie.
    Vizualizari: 1449