rss

Audi A5 Cabrio: informatii noi

  1. 20/08/2007
  2. Tags: A5 Cabrio, Audi
    Vezi toate fotografiile (1)
    Noul A5 nici nu a ajuns pe toate pietele pe  care este programat sa apara si deja fotografii spion sau randate pe computer isi fac de cap pe diferite site-uri din intreaga lume, insotite bineinteles de informatii utile pentru cei care, din 2009, vor lua include si acest cabrio pe lista de achizitii “fierbinti”. Iata la ce trebuie sa va asteptati.

    Urmand a fi produsa in fabrica de la Neckarslum alaturi de fratele coupe, decapotabila Audi va inlocui in gama actualul A4 Cabrio si il va avea ca adversar direct pe BMW Serie 3 Cabrio, de care se va diferi in principal prin acoperisul din material textil (solutie care salveaza atat spatiu pentru depozitarea bagajelor, cat si bani pentru producator).

    Motoarele vor fi in principiu aceleasi pe care le veti regasi si sub capota lui A5 Coupe, ceea ce inseamna ca puterea va varia intre 190 CP si 355 CP (ultima cifra aferent, evident, versiunii S5). Mai tarziu este programata insa si versiunea supersport RS5 Cabrio, ce va pune la dispozitia soferului cei 420 CP ai V8-ului de pe RS4.

    Prolifica va si lista de transmisii disponibile, unde figureaza o transmisie manuala cu sase trepte, una de tip CVT si nelipsita cutie cu dublu ambreiaj DSG.

    In urmatorii ani, Audi va demonstra o adevarata pasiune pentru acest gen de masini, dovedita atat de aparitia versiunii roadster a lui R8, cat si de A7 Convertible, un elegant cabriolet cu patru usi ce va intra in competitie directa cu BMW Serie 6 Cabrio.
    Vizualizari: 1678