rss

Audi A4 de la Caractere

  1. 21/07/2008
  2. Tags: A4, Caractere
    Vezi toate fotografiile (1)
    Majoritatea celor care se gandesc sa isi transforme masina intr-una mai buna au in minte compresoare mecanice, turbocompresoare, kit-uri de suspensie, resetari de ECU-uri si alte asemenea metode de ameliorare a calitatilor dinamice.

    Exista insa si tuneri care stiu ca un simplu, dar atent studiat kit optic poate face minuni cu valoarea initiala a unui autoturism, iar cei de la Caractere tocmai au demonstrat asta modificand designul unui Audi A4.

    Luate pe bucati, modificarile sunt destul de minore – un set de jante sport (ce-i drept, cu un design superb), doua praguri ceva mai pretentioase, o bara de protectie frontala agresiva si doua evacuari asezate de-o parte si de alta a posteriorului –, insa, per total, kit-ul ii imprima sedanului Audi dinamism fin si eleganta.

    Pachetul stilistic propus de Caractere va fi oferit incepand cu finalul acestui an si are 5 ani de garantie la orice tip de defect; din pacate, elvetienii nu au comunicat si pretul kit-ului, dar ne indoim ca va provoca mari gauri in bugete.
    Vizualizari: 1087
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »