rss

Audi A4 a fost desemnat castigator al clasei medii

  1. 07/11/2008
  2. Tags: A4, Audi
    Vezi toate fotografiile (1)


    Audi A4 a primit diploma de recunoastere a performantei, in cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor Autoshow, fiind desemnat castigator al clasei medii din care face parte.

    Audi A4 s-a intrecut cu alte 11 modele participante in aceasi categorie insa si-a castigat locul fruntas prin votul a 14,797 de cititori ai revistei Autoshow.

    “Ne bucuram ca modelul Audi A4 a inregistrat un nou succes in randul publicului. Prin noutatile care contribuie la sporirea placerii de a conduce este un automobil ce stabileste noi standarde ale confortului si performantei în gama medie”, a declarat Tatiana Stroescu, Director Marketing Audi România.

    Audi A4 Avant sau limuzina se remarca prin dotarile tehnice precum si prin sistemul optional Audi drive select, care consta in trei moduri diferite: confort, auto si dinamic, de la un mod de deplasare preponderent confortabil si pana la unul sportiv accentuat.
    Acesta beneficiaza de asemenea, de senzori de radar, sistem de asistare la schimbarea benzii de circulatie precum si de alte dotari tehnice la nivelul sistemului de franare.
    Vizualizari: 997