rss

Audi A3 de la Abt

  1. 16/08/2007
  2. Tags: Audi a3
    Vezi toate fotografiile (2)
    Pentru Abt, nici un Audi nu este suficient de puternic, nici macar cele binecuvantate de prezenta logo-ului “S” sau “RS”, o dovada in plus fiind ultimul program de tuning dezvoltat pentru S3.

    Modificarile exterioare destul de subtile ascund o tehnica sensibil imbunatatita, mezinul gamei de modele speciale Audi putand acum sa intre in competite chiar si cu un Cayman S.

    Asadar, sub caroseria cu bosaje dolofane, jante AR de 19 inch si suspensii coborate se ascunde un motor turbo FSI de doi litri care acum dezvolta cu 45 mai multi cai si 70 mai multi Nm decat o face sub capota unui S3 obisnuit, rezultand un total de 310 CP.

    Plusul de putere s-a reflectat, bineinteles, in performantele dinamice, S3 Abt ajungand de 100 km/h in 5,4 secunde, cu 0,3 secunde mai repede decat modelul de serie si identic cu un Porsche Cayman S. Intre timp, viteza maxima se capoteaza abia la 258 km/h, atinsi intr-un control maxim multumita sistemului de tractiune integrala quattro.

    Intregul pachet costa doar 1.785 de euro + TVA in Germania, o nimica toata daca ne gandim ca un S3 se apropie de 40.000 de euro.
    Vizualizari: 822