rss

ATP Exodus deschide un nou complex auto Mercedes-Benz si Mazda

  1. 21/08/2012
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: Mazda, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (2)

    ATP Exodus din Baia Mare va deschide in septembrie un nou complex auto dedicat brandurilor Mercedes-Benz si Mazda, in urma unei investitii de 2,5 milioane euro. Centrul este localizat in Baia Mare si are o suprafata construita de 2.200 metri patrati, potrivit 0-100.hotnews.ro.

    Compania ATP Exodus va inaugura luna viitoare un nou complex auto Mercedes-Benz si Mazda, care va gazdui un showroom si service pentru cele doua marci, spatii pentru reparatia camioanelor si vehiculelor comerciale multibrand, dar si pentru comercializarea de vehicule rulate.

    Investitiile ATP Exodus in anul 2012 nu s-au oprit la acest nou complex, compania extinzandu-si reteaua de distributie a pieselor pentru camioane, in prima jumatate a anului, cu inca trei sucursale, la Piatra Neamt, Targoviste si Botosani.

    Infiintat in 1995, grupul ATP Exodus este lider pe piata pieselor de schimb si accesorii pentru vehicule si dealer al marcilor Mercedes-Benz, Mazda, Opel si MAN, cu o retea de 32 de sucursale in Romania si alte noua in Bulgaria, Serbia si Ungaria. Echipa ATP Exodus numara 650 de angajati.

    Grupul este format din firmele ATP Exodus SRL (distributie piese si accesorii pentru autovehicule), ATP Exodus & CO (dealer autorizat Mercedes-Benz si Mazda), ATP Exodus & AM (dealer autorizat Opel), TTS (dealer autorizat MAN) si Elka Trans Logistic, care gestioneaza transportul international de marfuri si flota intregului grup ATP Exodus.

    Anul trecut, grupul a inregistrat o cifra de afaceri de 71,3 milioane euro, mai mult cu cu 20% fata de 2010. Date fiind rezultatele slabe a pietei auto locale, compania estimeaza mentinerea vanzarile din acest an la nivelul celor din 2011.

    Vizualizari: 2249