rss

Aston Martin Vantage V8 de la Hamann

  1. 25/09/2008
  2. Tags: Aston Martin V8 Vantage, Hamann, kit
    Vezi toate fotografiile (5)

    Desi recunoscuti mai degraba pentru programele dedicate unor modele germane si masini exotice italiene, nemtii de la Hamann nu se dau inlaturi nici cand vine vorba de produsele unor marci britanice traditionaliste, asa cum este Aston Martin.

    In vizorul lor a intrat recent mezinul V8 Vantage, pentru care tunerul din Laupheim are pregatite cateva programe de ameliorare a performantelor dinamice.

    Totul incepe cu resetarea ECU-ului, o manevra care aduce un plus de 23 CP pentru modelul echipat cu motorul V8 de 4,3 litri si un adaos de 30 CP pentru mai noul 4,7 V8 Vantage.

    Chiar si simpla instalare a unei evacuari din otel inoxidabil special proiectata pentru coupe-ul britanic ridica puterea versiunii updatate de la 420 la 440 CP, dar Hamann nu s-a limitat doar in a face masina mai pe placul practicantilor de liniute: un kit aerodinamic complet cu componente din fibra de carbon si un tuning la nivelul trenului de rulare ce a coborat garda la sol cu 30 mm in fata si 20 mm in spate ne convinge fara probe ca masina va face corp comun cu asfaltul si pe viraje.

    Cat despre impresia artistica, uita-te doar la rotile alea cu jante de 21 de inch...

    Vizualizari: 913