rss

Aston Martin V8 Vantage N400 si DB9 LM sosesc la Frankfurt

  1. 07/09/2007
  2. Tags: Aston Martin, DB9 LM, V8 Vantage N400
    Vezi toate fotografiile (1)
    Britanicii au “avertizat” cu ceva vreme in urma ca superbul DBS nu va fi singura lor vedeta prezenta la standul de la salonul auto de la Frankfurt si iata ca se tin de cuvant: doi noi modele speciale isi vor face aparitia la ultima mare reuniune automobilistica a anului, unul bazat pe V8 Vantage (numit N400) si altul pe DB9 (numit LM).

    Prima este o masina care elogiaza succesele obtinute de constructorul britanic la Nurburgring, avand in constructia sa o serie de modificari ce i-au permis sa obtina un timp de sub opt minute pe celebrul circuit german, precum un V8 de 4,3 litri upgradat la 400 CP si un tren de rulare mai incisiv (binecuvantat de prezenta unor arcuri si amortizoare mai tari si a unei bari stabilizatoare mai groase).

    Masina va fi usor de recunoscut indiferent cat de aglomerat este traficul, multumita setului de roti cu jante din aluminiu polisat, capotei modificate, farurilor cu geam clar, calandrului stralucitor si garzii la sol mai coborate.

    De partea cealalta, DB9 LM a fost creat pentru a celebra victoria lui Aston Martin GT1 in celebra cursa de 24 de ore de la Le Mans, propunand o transmisie de tip Touchtronic, o culoare argintie unica pentru exterior, o grila de radiator la fel vopsita si etrieri de culoare rosie. Interiorul va fi cel putin la fel de spectaculos, cu o tapiterie din piele superioara calitativ celorlalte versiuni DB9 si o finisare sportiva.
    Vizualizari: 1059