rss

Aston Martin si Jaeger LeCoultre, parteneri la un nou ceas DBS

  1. 21/08/2008
  2. Tags: Aston Martin, DBS, Jaeger LeCoultre
    Vezi toate fotografiile (1)
     

    Anul trecut, la lansarea supercar-ului DBS, Aston Martin si binecunoscutul fabricant de ceasuri Jaeger LeCoultre au colaborat pentru realizarea si comercializarea unui ceas cronograf dotat cu un transponder capabil sa deschida masina si sa porneasca motorul.

    Ei bine, “magia” a la James Bond va fi repetata anul acesta de o noua versiune a acelui ceas, numita foarte pretentios “AMVOX2 DBS Transponder” si dotata cu cateva elemente Aston Martin reprezentative.

    Dincolo de logo-ul DBS cat toate zilele ce troneaza suspendat deasupra centrului cadranului si de minunatul transponder ce ii va impresiona pe partenerii milionari de golf, proprietarul acestui ceas se va mai putea mandri cu culoarea neagra a cadranului, identica cu cea in care este vopsit bordul masinii, sau cu inelul exterior, desenat astfel incat sa semene cu etrierii sistemului de franare.

    Ceasul va fi prezentat in premiera mondiala la Paris, locatie si moment in care, probabil, vom afla si pretul. Foarte probabil, unul cu cinci cifre...

    Vizualizari: 1354