rss

Aston Martin Rapide: fotografii noi

  1. 02/02/2009
  2. Tags: Aston Martin, Rapide
    Vezi toate fotografiile (3)

    Dupa ce, in luna decembrie, a prezentat doua schite cu noul Rapide, Aston Martin a dezvaluit astazi doua fotografii oficiale cu versiunea de serie a noului sedan sport, care, potrivit britanicilor de la Autocar, va fi prezentat in toamna acestui an, la Frankfurt.

    Din aceste imagini se poate observa ca, in ceea ce priveste aspectul exterior, masina nu a suferit modificari majore comparativ cu conceptul Rapide prezentat la Detroit, in urma cu trei ani. Cele mai importante modificari sunt cuta foarte profilata care porneste de pe priza de aer amplasata pe aripa fata si traverseaza ambele portiere, apoi spoilerul frontal care nu mai este prevazut cu prize de aer laterale si un nou spoiler spate.

    Potrivit sursei citate, puterea va fi asigurata de un motor V12 de 6,0 litri care va dezvolta 480 CP si care va fi conectat la o transmisie automata ZF cu sase trepte, care va putea fi actionata si de la padelele Touchtronic montate la volan.

    Noul Aston Martin Rapide va fi construit pe aceeasi platforma ca DB9, cu deosebirea ca ampatamentul va fi lungit cu 25,4 cm, iar acoperisul cu 6,35 cm, ceea ce inseamna mai mult spatiu la cap pentru pasagerii din spate. Lungimea masinii va fi de aproximativ 5 metri, dimensiune care va plasa noul Rapide in acelasi segment cu Mercedes S-Klasse si cu Audi A8/S8.

    Exprimat in cifre, Aston Martin Rapide va accelera de la 0 la 100 km/h in 4,5 secunde si va fi capabil sa atinga o viteza de varf de 290 km/h.

    Noul model sport cu patru locuri va fi primul din istoria marcii britanice care va fi construit in afara granitelor tarii, la fabrica din Graz (Austria), si va costa in jur de 156.000 de euro.

    Vizualizari: 970
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »