rss

Aston Martin One-77: “dezvelit” complet pentru prima data

  1. 29/10/2008
  2. Tags: Aston Martin, One-77
    Vezi toate fotografiile (5)


    In ciuda intentiei companiei Aston Martin de a pastra misterul in jurul supercarului de 2 milioane de dolari pana in 2009, astazi au aparut primele poze in care acesta este prezentat integral. Si asta dupa ce, la Salonul Auto de la Paris, One-77 a fost dezvelit doar partial, pentru cateva fotografii.

    Modelul din poze nu este insa cel de productie, ci unul nefunctional, construit pentru a fi prezentat potentialilor cumparatori. Este, practic, doar o "carcasa", fara habitaclu sau componente mecanice.

    Designul exclusivistului model urmareste liniile traditionale autovehiculelor Aston Martin, insa unele elemente, precum prizele de aer proeminente si o grila mai mare, il diferentiaza de restul gamei. In partea din spate ies in evidenta difuzorul de aer masiv si evacuarea amplasata central. Stopurile inguste sunt unite de o linie nemaiintalnita la Aston Martin.

    Sub capota lui Aston Martin One-77 se afla un V12 de 700 CP, motor ce va avea o sarcina usoara, avand in vedere greutatea de numai 1500 kilograme, obtinuta gratie caroseriei din fibra de carbon si panouri din aluminiu. Intreaga serie limitata la 77 de modele a fost deja vanduta.

    Vizualizari: 1036