rss

Aston Martin Lagondola: prima fotografie

  1. 01/04/2009
  2. Tags: Aston Martin, Lagonda, Lagondola
    Vezi toate fotografiile (1)

    Marca de lux britanica este gata sa dea o adevarata lovitura de piata! Daca este sa dam crezare zvonurilor care circula in aceste zile, Aston Martin se pregateste sa construiasca o ambarcatiune care ar urma sa se numeasca Lagondola si care ar trebui sa reprezinte viitorul tip de gondola care va circula pe canalele din Venezia.

    Aston Martin Lagondola se va baza pe SUV-ul Lagonda, care a fost prezentat sub forma de concept la Geneva, insa va suferi, firesc, o serie de modificari. Astfel, aripile vor fi umplute cu un material usor si rezistent la apa, iar caroseria va fi etansa. Insa, cea mai importanta modificare va fi ca trenul de rulare standard va fi inlocuita de un... om cu un bat lung si imbracat cu un tricou in dungi de marinar.

    Viitorii clienti isi vor putea personaliza propriul Lagondola cu o serie de optionale, cum ar fi manere de sustinere placate cu aur sau o bancheta dubla capitonata cu catifea.

    Cu Lagondola, Aston Martin va patrunde pe piete noi precum bazinul Amazonului si Atlantida, iar daca viitoarea ambarcatiune va primi unda verde, aceasta ar putea fi lansata la timp pentru momentul in care calota glaciara se va fi topit in sfarsit.

    De asemenea, Aston Martin ar putea colabora cu celebra navigatoare britanica Ellen MacArthur prin care aceasta sa primeasca un Lagondola cu care sa faca inconjurul lumii in cadrul campaniei de publicitate dinaintea prezentarii noului model de ambarcatiune la Salonul Auto de la Venezia.

    Vizualizari: 1075