rss

Aston Martin de 700 CP?

  1. 24/03/2007
  2. Tags: 700 CP, Aston Martin
    Vezi toate fotografiile (1)
    Constructorul din Newport Pagnell se pregateste sa profite din plin de pe urma patronajului lui David Richards, un om cu multi bani si multa ambitie la dispozitie, pregatind o serie de noi modele dintre care se pare ca se va detasa un supersport capabil sa puna la respect masini de calibrul lui McLaren SLR sau Ferrari 599 GTB.

    Masina se va numi probabil DBX (un termen pronuntat chiar de catre presedintele Aston Martin, Ulrich Bez), dar mai important este faptul ca va pune la dispozitie nu mai putin de 700 CP, scosi de o varianta modificata a motorului V12 de 6 litri.

    Construit pe acceasi platforma tehnica VH (vertical-horizontal), DBX va fi capabil de performante uimitoare, zvonurile anuntand acceleratii 0-100 km/h in jurul valorii de 3,5 secunde si o viteza maxima de peste 330 km/h.

    Daca mai punem la socoteala si aportul pe care l-ar putea avea cei de la  Prodrive in setarea trenului de rulare, rezulta ca acest GT si-ar depune o candidatura serioasa la pozitia de punct de referinta al segmentului sau.

    Oricum, un lucru e cert: sublimul nu va costa deloc putin, pretul urmand a fi apropiat de cei 400.000 de euro ceruti pe un McLaren SLR.
    Vizualizari: 787